ExpoShoes Online
Favorilerime Ekle  anasayfa yap
    
 
Ülke
SEARCH
Giriş:
Şifre:
GEN0041 Bir sonraki haber


JSC Rus Deri Invites

2010-10-04 21:51:30
JSC Rus Deri Invites

JSC "Rus Deri" adresinden ayakkabı için deri ayda 20 milyon dm2 için fabrika üretim ve çıkış ana yönü. Her yıl deri sektöründe global trendleri dikkate almak. Şirket / yaz ve sonbahar-kış bahara için deri iki yeni koleksiyon hazırlıyor. makalelerin bu koleksiyon her anilin ve yarı-anilin bitirmek, yumuşak ve sert, düz ve kabartma, yüz ve düzeltilmiş ve yarma deri ve süet sunulmaktadır olarak.

amacıyla hava ayakkabı kaprisleri dayanma, deri işleme hidrofobik DryWalk vardır. Ayrıca, sertifikalı teknoloji Scotchgard su, itici yağ, kislotoottalkivayuschimi itici ve kir tutmayan cilt elde etmek için izin kullanır.

reklam modelleme kadar - bizim derileri çok çeşitli üreticilerin ihtiyaçlarını ayakkabı her türlü karşılamak için. Birçok bitirir ve renklerin birleşimi bireysel müşteri talepleri için makaleler oluşturabilirsiniz.

Bize Ulaşın:

Adresi:
390028, Rusya, Ryazan, ul. Prizheleznodorozhnaya, 52

Telefon (şehir kodu 4912):

Resepsiyon: 30-65-80, faks: 30-65-90
Arka plan: 30-65-73

ExpoShoes Online Stamp
GEN0041 Bir sonraki haber
© 2009-2012 - ExpoShoes Online. Her hakkı saklıdır
ExpoShoes Online - Uluslararası Sosyal İş AğıAyakkabı ve aksesuar Uluslararası RehberiAyakkabı sanayi Uluslararası reklam ve bilgi kaynağıAyakkabı ve aksesuarları, malzemeler, Uluslararası sergi donanımları
HalfPix Youtube Twitter Facebook Delicious Digg
US ZIP Codes
ExpoShoes Online
ExpoToolbar ExpoToolbar
Dil : Türk Türk Rusya Büyük Britanya Fransa Portekiz Ukrayna Almanya İtalya Polonya İspanya Türkiye