ExpoShoes Online
Favorilerime Ekle  anasayfa yap
    
 
Ülke
SEARCH
Giriş:
Şifre:
GEN0041 Bir sonraki haber


Dalgalanma tm - ayakkabı imalat

2010-10-02 13:27:51
Dalgalanma tm - ayakkabı imalat

Firmamız Ripple imalat ve erkekler ve gençler için toptan deri ayakkabı yapan. Ukrayna'da deri ayakkabı pazarında, biz, ama yakın zamanda bu süre içinde şirketimizin ürünleri satan, büyük ve zengin bir deneyim, ayakkabı, deri ve aksesuar güvenilir tedarikçi, hem de düzenli toptan müşterilerine satın başardı. Biz her zaman sürekli güncelliyoruz ve ürün yelpazesini genişleterek, mevcut ve gelecekteki müşteriler için daha uygun fiyatlarla sunan, fiyatlandırma politikası geliştirmek.

ayakkabılar için, ve yüksek kaliteli malzeme kullanımı ürünlerimizi konfor, dayanıklılık ve herhangi bir iklim koşullarına direnç vardır. Kendi geliştirme departmanımız ve tasarım ayakkabı dünyadaki yeni trendleri ve eğilimleri analiz, kadın ve erkek deri ayakkabı şık ve çağdaş desenleri üretmek için izin veriyor.

Müşterilerimizin her biri için en üst düzeyde makul fiyatlarla, mükemmel kalite, kapsamlı ve sürekli güncellenen ürün yelpazesi, hizmet - Sizin için işbirliği için en iyi koşulları yok!

Bize Ulaşın:

Ülke: Ukrayna
Şehir: Kharkov
E-mail: sasha19_73@meta.ua
Telefon: 380677181366

ExpoShoes Online Stamp
GEN0041 Bir sonraki haber
© 2009-2012 - ExpoShoes Online. Her hakkı saklıdır
ExpoShoes Online - Uluslararası Sosyal İş AğıAyakkabı ve aksesuar Uluslararası RehberiAyakkabı sanayi Uluslararası reklam ve bilgi kaynağıAyakkabı ve aksesuarları, malzemeler, Uluslararası sergi donanımları
HalfPix Youtube Twitter Facebook Delicious Digg
US ZIP Codes
ExpoShoes Online
ExpoToolbar ExpoToolbar
Dil : Türk Türk Rusya Büyük Britanya Fransa Portekiz Ukrayna Almanya İtalya Polonya İspanya Türkiye