ExpoShoes Online
Favorilerime Ekle  anasayfa yap
    
 
Ülke
SEARCH
Giriş:
Şifre:
GEN0041 Bir sonraki haber


Ayakkabı ve Aksesuarları Fuarı

2010-10-06 00:55:32
EXPOLIST, LTD
Ayakkabı ve Aksesuarları Fuarı

Lehçe ve Çinli ayakkabı Kataloğu sergide sunulacak "Shoes. Çantalar. Aksesuarları" Minsk, Beyaz Rusya

Lehçe ve Çinli ayakkabı Katalog 29 Ekim ile 26 Minsk yapılacak sergi "Shoes. Çantalar. Aksesuarları" sunulacak.

Ayakkabı "Şimdi ilk şirketler, tek sahipleri ve sergi ortakları için tanıtıldı bir dizin oluşturmak için çalışıyoruz." Çantalar. . "O ayakkabı sektöründe çalışan profesyoneller için öncelikle yönelik olacak," Aksesuarlar Vogue "Bizim ayakkabı katalog dergi gibi küçük olacak", - E. Markevich söyledi.

O da onun şirketi hem Polonya ve Çin fabrikalarından çalışırken katalog, özellikle Polonya ayakkabı olacağını fark ettim.

"Şu anda biz, aracı olmadan, doğrudan Polonyalılar, çalışma yanı sıra Polonya ürünleri odaklanmaya çalışın Szydłowski gibi kaliteli markalar, kendileri için konuşmak" - dedi.

ayakkabı koleksiyonu sonbahar-kış Yeni modeller Shoes "sunacak. Çantalar. Basconi, brokoli, Cantarini, Glossi, Mallanee, Mativi, Polivi, Sasha Fabiani, Stoalos ve gibi ünlü markaların bir ithalatçı Aksesuarlar" PE "ShikGrupp" diğerleri.

"Biz, Çin 30'dan fazla üreticileri ile işbirliği yapıyorlar sergi koleksiyon tamamen yeni bir özel modeller sunmak olacak" Sonbahar-Kış ", - şirketin yönetiminde bildirdi.

Minsk, Ave kazananlar, 14: Sergisi ".. Ayakkabı Çanta Aksesuar" Belexpo 29 Ekim adresi 26 arasında yapılacaktır. Sergi Sergi Şirket "Ekspolist düzenlenmiştir.

www.exposhoes.by

(Ortaklığın Hakları gönderildi)

ExpoShoes Online Stamp
GEN0041 Bir sonraki haber
© 2009-2012 - ExpoShoes Online. Her hakkı saklıdır
ExpoShoes Online - Uluslararası Sosyal İş AğıAyakkabı ve aksesuar Uluslararası RehberiAyakkabı sanayi Uluslararası reklam ve bilgi kaynağıAyakkabı ve aksesuarları, malzemeler, Uluslararası sergi donanımları
HalfPix Youtube Twitter Facebook Delicious Digg
US ZIP Codes
ExpoShoes Online
ExpoToolbar ExpoToolbar
Dil : Türk Türk Rusya Büyük Britanya Fransa Portekiz Ukrayna Almanya İtalya Polonya İspanya Türkiye