ExpoShoes Online
Favorilerime Ekle  anasayfa yap
    
 
Ülke
SEARCH
Giriş:
Şifre:
GEN0041 Bir sonraki haber


Pamco Ayakkabı Machinery Co, Inc

2010-10-21 17:09:24
Pamco Ayakkabı Machinery Co, Inc

Pamco Ayakkabı Makine A.Ş. ayakkabı makineleri, welt makineleri, deri makineleri ve yedek parçaları tam bir yelpazesi sunan lider bir sanayi organiztation olduğunu. En yüksek kalitede ürün ve hizmet ayakkabı ve deri sektörleri için gurur duyuyoruz. tecrübesi 50 yılı aşkın, Pamco kesinlikle parçaları ve onların hizmetine yeni ya da yeniden inşa makine adresinin belirli ihtiyaçlarını karşılayacak. ek olanakları için zaten bugün bizimle irtibata geçin!


  
Ormac, Camoga, Pfaff, Anzani, Adler, Fortuna, USM, Uluslararası, Brother, Juki, Consew, Omav SPS Techno-2, Mec-Val, Sigma, Comelz, Colli, Landis: Burada taşıma hatlarının bazıları , Püriten, Sagitta, Alfa Mec, Brustia, Omac, BEA, Pam, Highlead, Chafer, Mitsubishi, Cima, Silpar, Elettrotecnica, Falan. Pamco ABD, Kanada, Porto Riko ve Dominik Cumhuriyeti ORMAC için özel temsilcisidir. Bu hat ayakkabı üreticileri için üst teknolojilerin özellikleri ve mevcut en kaliteli kalıcı makineleri sunmaktadır.

  
Pamco Ayakkabı Makine Camoga kesme makineleri, parçaları tam bir çizgi ve hizmet ayakkabı ve Saraciye sanayi için teklif memnun. Bu hat en kaliteli kesme makineleri sunarak üreticileri için teknolojilere sahip. Camoga ürünler, yüksek performans, verimlilik sağlamak ve kullanım kolaylığı, kalite ve sadelik ana prensiplerine göre dizayn edilmiştir. büyük sanayiye el sanatları modellerinden tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek kullanılabilir, geniş.

PAMCO AYAKKABI MAKİNA.

Adres: 35 BEECH ST, Lewiston, ME 04240-7706
Telefon: 1 (207) 783-1763

www.pamcomachinery.com

ExpoShoes Online Stamp
GEN0041 Bir sonraki haber
© 2009-2012 - ExpoShoes Online. Her hakkı saklıdır
ExpoShoes Online - Uluslararası Sosyal İş AğıAyakkabı ve aksesuar Uluslararası RehberiAyakkabı sanayi Uluslararası reklam ve bilgi kaynağıAyakkabı ve aksesuarları, malzemeler, Uluslararası sergi donanımları
HalfPix Youtube Twitter Facebook Delicious Digg
US ZIP Codes
ExpoShoes Online
ExpoToolbar ExpoToolbar
Dil : Türk Türk Rusya Büyük Britanya Fransa Portekiz Ukrayna Almanya İtalya Polonya İspanya Türkiye