ExpoShoes Online
Favorilerime Ekle  anasayfa yap
    
 
Ülke
SEARCH
Giriş:
Şifre:
GEN0041 Bir sonraki haber


Spartak toptan ayakkabı

2010-09-30 15:38:28
Spartak toptan ayakkabı

Ayakkabı fabrikası "Spartak" - Rusya'nın en büyük ayakkabı üreticilerinden biridir. Şirket, ancak 1916 yılında tekrar kuruldu aktif gelişmiş olma neredeyse asırlık geçmişi ve bugün için Rusya'da en büyük on ayakkabı fabrikaları arasında yer alıyor.

Ayakkabı fabrikası "Spartak" yapan kadın, erkek ve çocuk ayakkabı markaları altında "Spartacus". markalarımızın Ayakkabı tüm teknolojilerin sıkı bir doğal malzemelerden yapılmış - bizim ayakkabı kalite "Spartacus" ana önceliktir.
Perakende ve fabrika "Spartak" adresinden ayakkabı toptan

"Spartacus" nin ayakkabı markası şu anda Rusya'nın 31 şehrinde "Spartacus" 75'den fazla markalı ayakkabı mağazası çalışanı kendi perakende ağı vasıtasıyla yapılmaktadır.

Şirket "Spartacus" toplu olarak ayakkabı satın almak istiyorum ortakları ile çalışmak mutluluk duyar. Satın ayakkabı üreticisinden toptan - bu bir fırsat kabzımal Fazla ödemeler olmadan kaliteli ürünleri satın almak için faydalıdır. Firmamız erkek ve bayan toptan ayakkabı ve ayakkabı çocuklar için satın alabilirsiniz.

Toptan ayakkabı "Spartacus" da ayakkabı yeni koleksiyon görebilir ve sipariş alıcı kayıtlı online alışveriş yoluyla yapılır. ortaklarımız için kim olursa olsun esnek fiyat politikası sunmak, ayakkabı toptan satın alabilirsiniz.

Şirketin "Spartacus" satın al ayakkabı, ayakkabı toptan satın almak - daha sonra tüketici tarafından talep yüksek kaliteli malları satın almak.

Biz bir iş ortaklığına davet ediyoruz!

Bize Ulaşın:

Rusya, 420.107, Tataristan, Kazan, ul.Spartakovskaya, 2 Cumhuriyet.
e-mail: spartak@spartak-shoes.ru,

Telefon 7 (843) 264-63-33

www.spartak-shoes.ru

ExpoShoes Online Stamp
GEN0041 Bir sonraki haber
© 2009-2012 - ExpoShoes Online. Her hakkı saklıdır
ExpoShoes Online - Uluslararası Sosyal İş AğıAyakkabı ve aksesuar Uluslararası RehberiAyakkabı sanayi Uluslararası reklam ve bilgi kaynağıAyakkabı ve aksesuarları, malzemeler, Uluslararası sergi donanımları
HalfPix Youtube Twitter Facebook Delicious Digg
US ZIP Codes
ExpoShoes Online
ExpoToolbar ExpoToolbar
Dil : Türk Türk Rusya Büyük Britanya Fransa Portekiz Ukrayna Almanya İtalya Polonya İspanya Türkiye