ExpoShoes Online
Favorilerime Ekle  anasayfa yap
    
 
Ülke
SEARCH
Giriş:
Şifre:
GEN0041 Bir sonraki haber


News Business Online ExpoShoes

2010-06-29 23:25:07
Geraskin, PE
News Business Online ExpoShoes

Haberler proje ExpoShoes İş Online'dan projemiz ExpoShoes Business Online en son haberler için, aslında bizim ekibi onuncu büyük dil olarak tanıtılmıştır Türk dili, sitemizi tanıtmak için karar verildi içerir.
 Proje hakkında Başlamak için ve dünyanın 10 farklı dilde, temel olarak kabul tanıttı farklı ülkeler arasında kolay iletişim sağlanmaktadır. 2011 Zaten biz dil sayısını artırmak ve başkalarına tanıtmak başlamış, Arapça dahil olmak üzere mümkün olacaktır. Tüm bu bu bizim kaynak ExpoShoes.com İngilizce dikkat içinde olduğunu ve uluslararası önemli.
 Kayıt sırasında tüm bilgiler birden çok dilde girilecektir - İngilizce ve devlet dili, hangi proje ExpoShoes Business Online içinde doğrudan iletişim yapılacak, aynı ve yinelenen olacaktır.
 dil çevirileri tek çözüm, her kayıtlı kişi otomatik olarak kişisel yazışmalar, kişisel şarkı göndermek çevirmek mümkün olacaktır nedeniyle. Bu nedenle bir fırsat, bir on dilleri tıkladığınızda üzerinde bir mesaj yazmak otomatik olarak tercüme hem ayarlamak için Mesaj menü dili bir ileti göndermek veya onsuz göndermek. Ayrıca anlık mesajlaşma fonksiyonları yazışma türü için birçok ilginç özellikleri bulunuyor.
 Bizimle birlikte ve biz başarısız olmayacak!

ExpoShoes Online Stamp
GEN0041 Bir sonraki haber
© 2009-2012 - ExpoShoes Online. Her hakkı saklıdır
ExpoShoes Online - Uluslararası Sosyal İş AğıAyakkabı ve aksesuar Uluslararası RehberiAyakkabı sanayi Uluslararası reklam ve bilgi kaynağıAyakkabı ve aksesuarları, malzemeler, Uluslararası sergi donanımları
HalfPix Youtube Twitter Facebook Delicious Digg
US ZIP Codes
ExpoShoes Online
ExpoToolbar ExpoToolbar
Dil : Türk Türk Rusya Büyük Britanya Fransa Portekiz Ukrayna Almanya İtalya Polonya İspanya Türkiye