ExpoShoes Online
Favorilerime Ekle  anasayfa yap
    
 
Ülke
SEARCH
Giriş:
Şifre:
GEN0041 Bir sonraki haber


Ekim. Ayakkabı, Fuarı Moskova

2010-10-11 00:13:39
Ekim. Ayakkabı, Fuarı Moskova

Expocentre 22 Ekim 2010 19 YTL için Ayakkabı 33. Uluslararası Fuarı tutun ve izdeely deri "ayakkabılar. Deri Dünya -2010. Sonbahar. "Ayakkabı. Deri "Dünya - Rusya ve BDT ülkelerinde ayakkabı sektöründe olay. Açıkça, "Ayakkabı. Deri "- World of araya profesyonelleri bir araya getiren bir iş etkinliği. Yılda birkaç kez, ayakkabı ve deri eşya tanınmış üreticilerin yeni koleksiyonları, Rusya pazarının özellikleri uygun göstermek getirilir.

   
Burada büyük toptan örgütlerinin temsilcileri gelip, ticaret evler, dükkanlar, ülkemizin bölge ve BDT ülkelerinden trendy ayakkabı mağazaları müzakere etmeye ve iyi ayakkabı üreticileri de sipariş, gelecek sezon için ayakkabı moda güncelleştirmelerini öğrenmek için. Krizin zorluklara rağmen, mevcut sonbahar serginin seviyesi oldukça yüksektir.

   
7.000 m² bir alan üzerinde 13 ülkeden 350 firma şık ayakkabı ve deri eşya ilkbahar / yaz 2011 son koleksiyonlarını sunmak. İtalyan firması - moda ayakkabı kurucuları tarafından düzenlenen En temsilcisi sergisi. Sergi aynı zamanda Almanya, Yunanistan, Macaristan, Litvanya, Hollanda, Polonya, Portekiz, Rusya, Sırbistan, ABD, Türkiye, İsviçre en iyi deri ve ayakkabı ürünleri sunmaktadır. Cromia, Loriblu, Marino Fabiani, Mario Cerutti, Nando muzi, Nursace, Ras, Ripani ve diğer ünlü şirket - sonbahar serginin katılımcıları arasında. lüks spor ve ev ayakkabı tasarımcısı kadar - bu serginin standları anda piyasadaki tüm ürünlerin ayakkabı çeşitli gösteriyor. deri ürünleri Geniş Ripani, Arcadia, Lara San Paul, Renato Angi ve diğerleri gibi markaların katılacağı, özel salon çanta, deri eşya ve aksesuar sunmaktır.

   
19 ve 20 Ekim uzman şirket Moda Consulting Group tarafından düzenlenen iş programı çalışmalarına katılmak olacaktır. Program Rusya'da ayakkabı pazarının topikal yönleri geliştirilmiş ve seminerler de dahil olmak üzere ayakkabı sanayi şirketleri için yazarın eğitimi içeren "ayakkabı mağazaları için sezon SS11», «Görsel Mağazacılık için moda trendleri," İnsan kaynakları yönetimi ve perakende mağaza ayakkabı etkili satış teknikleri. yöneticileri için pratik yöntemleri ", satın alma konusunda bir yuvarlak masa:" perakende satış etkili menzili. Bu nasıl sağlanabilir? ".

   
Biz Uluslararası Sergi "Ayakkabı katılmak üzere uzmanları davet ediyoruz. Deri Dünya 2010. Sonbahar ", sergi № 4 ve 7, Expocentre pavyon sunulmuştur.

Sergi 18.00 10.00 arası açıktır.

ExpoShoes Online Stamp
GEN0041 Bir sonraki haber
© 2009-2012 - ExpoShoes Online. Her hakkı saklıdır
ExpoShoes Online - Uluslararası Sosyal İş AğıAyakkabı ve aksesuar Uluslararası RehberiAyakkabı sanayi Uluslararası reklam ve bilgi kaynağıAyakkabı ve aksesuarları, malzemeler, Uluslararası sergi donanımları
HalfPix Youtube Twitter Facebook Delicious Digg
US ZIP Codes
ExpoShoes Online
ExpoToolbar ExpoToolbar
Dil : Türk Türk Rusya Büyük Britanya Fransa Portekiz Ukrayna Almanya İtalya Polonya İspanya Türkiye