ExpoShoes Online
Favorilerime Ekle  anasayfa yap
    
 
Ülke
SEARCH
Giriş:
Şifre:
GEN0041 Bir sonraki haber


Ugg çılgınlığı Hong

2010-10-19 13:08:09
Ugg çılgınlığı Hong

Ugg Craze Hong Kong Swept etti


Uggs kar etrafında romping ve sıcak kalmak için, fonksiyonel ayakkabı gerekiyordu zaman ısıtıcı tatili. yalnız Bu işlevler ve bu işlevleri. Çizme, ancak, moda amaçlı muhtemelen daha fonksiyonel amaçlar dışında bu gün için kullanılan bir ifade "O" kalemi haline gelmiştir. Eğer onlar flip-flop konum gibi denim seksi görünmek, etek ile Austin, Texas gibi sıcak, bunaltıcı kasabalarda civciv, onlara yıl boyu giydiğinizde böyle bir öğe sürekli başarısı için mukadder olduğunu biliyorum. Ayrıca onların başarısı onları sahibi olan şirketin Uggs '09 yaptığı sahibi bir şirket olarak, bir yıl içinde 813.000.000 $ gelir çeker zaman kuramamaktadır olamaz. Ve onlar Jimmy Choo gibi şirketlerin süslenmiş yapma başladığınızda kalmak için burada olduğunu biliyorum, şeylerin $ 600 versiyonları saçaklı. Çılgınlığı önemli süslü mağaza Lane Crawford çizmeler bir ay Son bir yıl içinde elden çıkarmak gördüm Hong Kong, en bunaltıcı şehir süpürüldü vardır.

Wall Street Journal raporları:

Peter Nichols, Lane Crawford ayakkabı tasarımcısı departmanı için kıdemli alıcı diyor "Ben biraz, nasıl tepki olarak yoğun de şaşırdık derdi. "Açıkçası tüketici bunu bekliyordu."

bu çizmeler bir bakın, ama, fad hiç ölecek sorusunu gündeme getiriyor. Kalın, kaba çizmeler en kalaysız şekilde bir kadının bacakları kesilmiş olabilir - iki ayaklarına kemiren doldurulmuş hayvanlar benzer. Bu arada polar iç tabaka sıcaklık nadiren 18 derecenin altına düşen Hong Kong, ve kışın kar fırtınaları sadece ve pek yararlı uygun görünüyor.


Nichols o ", Ugg botlar kalmak için buradalar" inanıyor ve ekliyor: "Sen ya da onlara sevgi olsun, onlar kesinlikle ayakkabı vicdan bir parçasıdır." Belki, sadece belki, Jimmy Choo işbirliği öldürecek düşünülmektedir kimse var çekiciliklerini?

ExpoShoes Online Stamp
GEN0041 Bir sonraki haber
© 2009-2012 - ExpoShoes Online. Her hakkı saklıdır
ExpoShoes Online - Uluslararası Sosyal İş AğıAyakkabı ve aksesuar Uluslararası RehberiAyakkabı sanayi Uluslararası reklam ve bilgi kaynağıAyakkabı ve aksesuarları, malzemeler, Uluslararası sergi donanımları
HalfPix Youtube Twitter Facebook Delicious Digg
US ZIP Codes
ExpoShoes Online
ExpoToolbar ExpoToolbar
Dil : Türk Türk Rusya Büyük Britanya Fransa Portekiz Ukrayna Almanya İtalya Polonya İspanya Türkiye