ExpoShoes Online
Favorilerime Ekle  anasayfa yap
    
 
Ülke
SEARCH
Giriş:
Şifre:
GEN0041 Bir sonraki haber


Sergi ayakkabı SHOESACCESS ve

2010-08-22 23:43:28
Sergi ayakkabı SHOESACCESS ve

Size ayakkabı ve aksesuarları, yapılacak yıllık sergi katılmaya davet mutluyuz

1 Ekim, manej, Moskova, Rusya 28 Eylül kadar.

"SHOESACCESS" - Moskova Hükümeti doğrudan desteği ile uluslararası bir sergi olduğunu.

  Uluslararası fuar organizatörleri "SHOESACCESS" Ticaret evi "çadır" ve OOO "Star Expo vardır. alışveriş merkezi marquee yönetimi ise "eşsiz ve rahat sergi sitelerdir" Oturma Yard "ve" manej ". birçok bakımdan bu analogları sergi olarak
siteler değil Avrupa. Firma Star Expo, en üst düzeyde, bu tür faaliyetler için geniş deneyimi ve kaliteli teknik donanım bulunmaktadır idari ve kamusal destekler.

   
Biz ayakkabı ve aksesuarları (ayakkabı, ayakkabı donanımları, çanta, kemer, eldiven, aksesuar ve malzemeleri, ayakkabı bakım) üretmek "SHOESACCESS" şirketler sergi getirmek istiyoruz.
  
Uluslararası bir sergide ilk kez Moskova ve Avrupa'nın en prestijli alanlarda katılımcı ve ziyaretçi çekmek için benzersiz bir ortam sunuyor. Biz Moskova Hükümeti'nin himayesi altında büyük çaplı ve iddialı bir proje oluşturmak istiyorum. sergi "SHOESACCESS" olarak ayakkabı ve aksesuar üreticilerinin katılımı için fırsatlar yaratın. Projesi "ile olan ortak uluslararası proje" Business Online ExpoShoes
ve internet gibi ayakkabı firmaları için yeni fırsatlar yaratacak ve ayakkabı ve aksesuar "SHOESACESS" ve muhtemelen daha Moskova sergide, diğer uluslararası sergilerde.

   
Recall Atrium arcade Mart 2010 yılında, başarılı bir ayakkabı ve aksesuar V Moskova Uluslararası sergi geçti "SHOESACCESS" olan Rus ve yabancı firmaların katıldığı, önde gelen yerli ve yabancı markalar. Zengin ve sergi yoğun programı en iyi Rus ve yabancı ayakkabı şirketi, Uluslararası Tasarım Yarışması ayakkabı ve aksesuarları, olgu konferans tarafından düzenlenen gösteriler, Forum ayakkabı muhteşem moda dahil.



  Size ayakkabı ve aksesuar VI Moskova Uluslararası sergi taraf olmak davet "SHOESACCESS" olan 28 Eylül den 1 Ekim 2010 için manej, Moskova Kızıl Meydan'a 100 metre yapılacaktır!

ExpoShoes Online Stamp
GEN0041 Bir sonraki haber
© 2009-2012 - ExpoShoes Online. Her hakkı saklıdır
ExpoShoes Online - Uluslararası Sosyal İş AğıAyakkabı ve aksesuar Uluslararası RehberiAyakkabı sanayi Uluslararası reklam ve bilgi kaynağıAyakkabı ve aksesuarları, malzemeler, Uluslararası sergi donanımları
HalfPix Youtube Twitter Facebook Delicious Digg
US ZIP Codes
ExpoShoes Online
ExpoToolbar ExpoToolbar
Dil : Türk Türk Rusya Büyük Britanya Fransa Portekiz Ukrayna Almanya İtalya Polonya İspanya Türkiye