ExpoShoes Online
Favorilerime Ekle  anasayfa yap
    
 
Ülke
SEARCH
Giriş:
Şifre:
GEN0041 Bir sonraki haber


Üretici LITFOOT ayakkabı

2010-09-08 12:17:36
Üretici LITFOOT ayakkabı

Firma LITFOOT ayakkabı üreten ve bir ayakkabı en büyük üreticilerinden biridir. Şirket, çok önceki sezonlarda ve sergiler temelinde etkili olduğu model ve gündelik ayakkabı markası LITFOOT, oluşan bir koleksiyon sunuyor.

   
Biz toptan ayakkabı size sunuyoruz, müşterilerimizin işbirliği cazip şartlar sunmaya çalışıyoruz. Firmamız sürekli yeni model ve reklam desteği gelişmekte içine paramızı koyarak marka tanıtımına izler. Bugüne kadar ayakkabı konfor sınıf yelpazemizi St Petersburg ve Moskova'da büyük. Tüm ayakkabılar doğal deri sadece, sertifikalı, yapılan en yüksek kalitede karşılar. Her mevsim ve koleksiyon çeşitli yapmak ayakkabı bizim toplama güncelleyin. ayakkabı toptan uygulamaya ek olarak, perakende mağazalarımızda koleksiyonumuzu satmak. Bir sonraki adım bizim projenin uygulanması - Online dükkanı. Sizden toplama beğeneceğinizi umuyoruz ve bizim avantajları takdir edeceklerdir.

İletişim:

Saint-Petersburg, Moskovsky beklentisi 212, ofis 4019,

 
7 (812) 448 8013; 7 (951) 673 0588

E-Posta: nord_west_spb@mail.ru

www.litfoot.ru

Sizi bekliyoruz! ..

ExpoShoes Online Stamp
GEN0041 Bir sonraki haber
© 2009-2012 - ExpoShoes Online. Her hakkı saklıdır
ExpoShoes Online - Uluslararası Sosyal İş AğıAyakkabı ve aksesuar Uluslararası RehberiAyakkabı sanayi Uluslararası reklam ve bilgi kaynağıAyakkabı ve aksesuarları, malzemeler, Uluslararası sergi donanımları
HalfPix Youtube Twitter Facebook Delicious Digg
US ZIP Codes
ExpoShoes Online
ExpoToolbar ExpoToolbar
Dil : Türk Türk Rusya Büyük Britanya Fransa Portekiz Ukrayna Almanya İtalya Polonya İspanya Türkiye