ExpoShoes Online
Favorilerime Ekle  anasayfa yap
    
 
Ülke
SEARCH
Giriş:
Şifre:
GEN0041 Bir sonraki haber


Ilk Online İş ExpoShoes

2010-10-27 01:13:50
Ilk Online İş ExpoShoes

avenue de TVC BelExpo Kazananlar, şirket "EXPOLIST" organize serginin başkanlığında 14 de Minsk, Beyaz Rusya, 26/10/2010, içinde ayakkabı uluslararası uzman sergi girmiştir. ÇANTA. AKSESUARLAR.

   
Projemiz için ana olay biz bir katılımcı ve ortak sergiler olarak katılmak ikinci, sonra Kiev Fuarı ayakkabı sanayi, bir ziyaret oldu. çabalarımız ve karmaşık, iki yıl için, bizim proje ExpoShoes Online İş Uluslararası Ayakkabı Yan Sanayi üretim ve satış ile birlikte dünya seyahat başlar ayakkabı sektörünün uluslararası bir kaynak için çalışma teşekkürler.

  
Bu uluslararası ilişkiler ve kalkınma işbirliği ortaklıklar ve eğitim kuruluşları ve tematik proje ile özel girişimcilere yönelik ilk adımdır - Belarus Sergisi ".. Ayakkabı Çanta Aksesuar" olduğunu gizlemek etmeyin. büyük potansiyeli olan bir genç proje sanayi teşvik etmek ve gibi ürünler satan ayakkabı, çanta, aksesuar, ayakkabı, araçlar, ayakkabı, aksesuar ve parçalar ayakkabı tamiri, onarabilir üretimi için aksesuar ve bitmiş ayakkabı imalatı için deri ürünleri, kimyasallar ötesinde, yazılım, deri sanayi ve.

   
Minsk'te bir sergi de, bir oda TVC BelExpo özledim zor banner reklamlar ExpoShoes Online İş, bizi izleyebilirsiniz. Şimdi elimizde sürekli aralarında karşılıklı hoş iletişim kuran, dünya çapında iş ortakları arasındaki tüm sınırları silerek, genel olarak bu iş gelişimine yardımcı, ayakkabı sektöründe birçok uluslararası uzmanlaşmış fuar değil, sadece katılımcı değil, aynı zamanda eşleri devam edebiliyoruz umuyoruz .

  
28 Ekim günü, paralel olarak 2010 projemize ExpoShoes Online İş 12. Uluslararası İhtisas Fuarı Dongguan Çin Ayakkabı onun tur devam edecektir. 30 Ekim 2010 28 kadar Çin, Dongguan, Uluslararası Fuar Merkezi'nin pavyonlar yapılacak Çin Shoetec birleştirilerek Çin Çantalar Bölgesi.

  
Biz güvenebileceğiniz tüm kanıtlayan, dünya çapında uluslararası sergilerde Projemizin katılımı bizim taslak raporun değerlendirme sağlamak gerekir!

Bizimle birlikte, kayıt ve giderek dünya fetih ve işinizle iyileştirmeler sunuyor projemize ExpoShoes Online İş, hayatında katılın!

Saygılar herkese,

onun Genel Müdür tarafından temsil

S N Geraskin

ExpoShoes Online Stamp
GEN0041 Bir sonraki haber
© 2009-2012 - ExpoShoes Online. Her hakkı saklıdır
ExpoShoes Online - Uluslararası Sosyal İş AğıAyakkabı ve aksesuar Uluslararası RehberiAyakkabı sanayi Uluslararası reklam ve bilgi kaynağıAyakkabı ve aksesuarları, malzemeler, Uluslararası sergi donanımları
HalfPix Youtube Twitter Facebook Delicious Digg
US ZIP Codes
ExpoShoes Online
ExpoToolbar ExpoToolbar
Dil : Türk Türk Rusya Büyük Britanya Fransa Portekiz Ukrayna Almanya İtalya Polonya İspanya Türkiye